Sømløs og integrert nettbutikk

Geenie Commerce er bygd med fokus på å ivareta kompleksitet på en enklest mulig måte for deg som kunde. Vi gjør kompliserte oppgaver til en strømlinjeformet E-handelsopplevelse som kundene dine elsker.

Integrert med kasse og lager

Integrer nettbutikken med ledende kasse og POS leverandører. Med Geenie Commerce får du full automatisering og synkronisering mellom varelager, kassesystem og nettbutikk.
Nettbutikk og POS i ett

Overfør regnskapet

Med Geenie Commerce kan du integrere nettbutikken med flere kjente økonomisystem som Tripletex, Visma, PowerOffice Go, 24Seven Office og flere. La omsetningen fra nettbutikken bokføre seg selv, spar kostnader hos regnskapsfører og frigjør mer tid til butikkdrift.
Nettbutikk og regnskap i ett

Forenklet logistikk

Velg fraktleverandøren som passer for din butikk og tilby kundene automatisk sporing via mine sider. Vi har lang erfaring med integrasjoner mot Postens Bring, Helt Hjem, PorterBuddy, Consignor og flere andre fraktleverandører.
Nettbutikk og frakt i ett

I ett med sosiale medier

Utnytt sosiale medier for å øke salget i nettbutikken. Med Geenie Commerce sine integrasjoner kan du speile nettbutikkens varekatalog til både Facebook og Instagram med direkte kjøpsknapper.
Nettbutikk og SoMe i ett

Selg på Miinto og Zalando

Skaff virksomheten nye inntektsstrømmer ved å selge produkter på Miinto og Zalando. Med Geenie Commerce kan du synkronisere varelageret med Miinto og Zalando.
Miinto og Zalando nettbutikk

Ta betalt, raskt og enkelt

Geenie Commerce låser seg ikke til en bestemt betalingsløsning, hos oss velger du den løsningen som er best egnet for din bedrift. Derfor tilbyr vi mot de ledende betalingsløsningene som Vipps, Klarna, Dintero, Nets, Payex, Stipe, Paypal og flere.
Les mer

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.