Enkelt og moderne

I Geenie Commerce arbeider vi for at butikkeieren skal få en enklere hverdag. Vi elsker WooCommerce fordi sammen med våres egenutviklede moduler klarer vi å forenkle og strømlinjeforme komplekse utfordringer.

Full oversikt i ett dashboard

Skaff full oversikt over virksomheten med et fleksibelt og kraftig dashboard. Med Geenie Commerce kan du vise salgstall, lager status og trafikktall eller skrive et utkast til en artikkel. Design dashboard med drag & drop og flytt rundt på visningene etter eget ønske.
Les mer

Skandinavisk tidløst design

I en verden i rask bevegelse med flere milliarder smarttelefoner, nettbrett og andre bærbare enheter blir hvordan vi kommuniserer visuelt stadig viktigere. Med Geenie Commerce får du et skandinavisk og tidløst design som følger de siste design trendene.
Les mer

Design enkelt med drag & drop

Skap i sanntid med Elementor, verdens ledende front-end redigeringsverktøy. Få fullstendig kreativ frihet over nettbutikken og bring visjonen til live med et bibliotek av maler og kraftige Geenie moduler.
Les mer

Bygget etter nordiske krav

Gi kunden en trygg og behagelig handel tilpasset dagens styreflater. Med Geenie Commerce er responsivt og universelt utformet der kundene dine beveger seg.
Les mer

Produktstyring og returhåndtering

Få kontroll på returer og administrer alle RMA-, garanti- og returforespørsler fra en enkelt visning. Gi kunden en bedre handelsopplevelse og automatiser e-postkommunikasjonen under hele returhåndteringen.
Les mer

Innsikt og rapportering

Skaff deg innsikten du trenger for å gjøre de rette valgene. Hent rapporter på alt ifra lager status, til brutto og netto salgsvolum, kunder og kuponger eller få oversikt over månedens bestselgere.
Les mer

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.