Smart og effektiv markedsføring

Geenie Commerce tilbyr markedsføring og boost pakker spesielt tilpasset for nordiske nettbutikker.

Bli sett og hørt i mengden av støy

Med Geenie Commerce kan du integrere dine sosiale medier for økt konvertering og synlighet. Ta dine sosiale historier og innlegg til neste nivå, og gjør det enkelt å forvandle videoer, bilder og tekst til et storyboard du kan dele med dine besøkende.

Søk og synlighet med SEO

Gjør nettbutikken din mer synlig på Google og bli bedre kjent for de rette kundene. Søkemotorer i dag har blitt en integrert del av dine kunders liv. De bruker søkemotorer til å finne, vurdere og velge varer, derfor er det kritisk å fokusere på SEO for å oppnå relevant trafikk, flere betalende kunder og økt omsetning.
Les mer

Innhold du kan være stolt av

Med appellerende visninger har vi løst hvordan du kan dra utnytte av strukturert innhold som er lett å finne. Du trenger innhold på produktsidene, og innhold du kan publisere i blogg artikler og sosiale medier. For at innholdsmarkedsføringen din skal være effektiv, må alt innholdet fokusere på riktige hovedemner, underemner og emnegrupper slik som i Geenie Commerce.

Bevegelse med video og animasjon

Uansett hva du vil kommunisere, og uavhengig av hvor komplisert budskapet ditt er, er video og animasjon troverdige og engasjerende kommunikasjonsverktøy. Med Geenie Commerce kan du stilføre film som profesjonelle videografer, og publisere innholdet rett fra dashbordet.

Annonser i de rette kanalene

Det viktigste med annonsering er å velge relevante kanaler der din målgruppe befinner seg. Når annonsene er live kan du måle resultater og identifisere hva som fungerer og skaper vekst. På denne måten har vi den riktige dataen tilgjengelig og kan hele tiden tilpasse den videre markedsføringen vi gjør for å oppnå ønsket effekt.

Kampanjer som konverterer

Det å skape effektive kampanjer som konverterer beror på om du er viten over hvilke variabler som trigger din målgruppe. Derfor er du høyst avhengig av å ha innsikt i brukeratferden til dine kunder. Google Analytics gir deg klare indikasjoner på hva som bør vektlegges for at du skal oppnå kvalifisert konvertering. Med Geenie commerce får du full oversikt i verdigrunnlaget du trenger for en suksessfull kampanjeutredning.

Utnytt sosiale kanaler og selg Omnikanalt

Med 1,7 milliarder brukere av sosiale medier får du muligheten til å selge dine produkter Omnikanalt der målgruppen din til enhver tid befinner seg. Lær mer om brukernes kjøpsmønser og samle demografiske data som gjør det enklere å konvertere dine følgere om til nye trofaste kunder.
Nettbutikk integrasjoner for sosiale medier

Sosiale medier og nettbutikk i ett

Instagram Facebook Facebook Messenger Facebook Shops Pinterest Snapchat

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.