Nettbutikk integrert med sosiale medier

Med 4,1 milliarder daglige brukere av sosiale medier får du muligheten til å selge dine produkter Omnikanalt der målgruppen din befinner seg til enhver tid. Geenie Commerce er sømløst integrert med alle SoMe-kanaler, og hjelper din forretning med å utvide betraktelige inntektsstrømmer.

Sannsynligheten for at du blir oppsøkt via Facebook og Instagram er langt større, enn selve nettbutikken. Til daglig bruker en gjennomsnittlig person 2 timer og 24 minutter på sosiale medier, dette kan sees i sammenheng med frekvent bruk av mobiltelefon. Ved å forankre tilstedeværelsen i SoMe-kanaler vil du oppnå en økt synlighet som vil være en døråpner for flere inntektskilder. SoMe-automatisering sluser flere besøkende videre til din nettbutikk, i tillegg til mersalg via de utvalgte mediene. Her kan du enkelt administrere butikken på tvers av de ulike kanalene der handelsopplevelsen blir tilpasset enhver kanal på et og samme sted. 

Med Geenie Commerce får du en omnikanal nettbutikk som hjelper deg å identifisere dine kunders kjøpsmønster ved å samle demografisk data som gjør det enklere å konvertere. Med klare konverteringsmål, og Analytics som ditt kontrollsystem er det lett å analysere hvem, hvor og hva som generer den mest lønnsomme trafikken inn til din nettbutikk. Ved oppstart av nettbutikken fjerner vi shopping-barrierene ved å etablere en sømløs vareflyt med kun et varelager som forblir synkronisert på tvers av alle sosiale medier. Dine kunder vil få en smidig kjøpsopplevelse fra kunden oppdager produktet til check out i kassen.

Nettbutikk integrasjoner for sosiale medier

Sosiale medier og nettbutikk i ett

Instagram Facebook Facebook Messenger Facebook Shops Pinterest Snapchat