Nettbutikk integrert med regnskap

Med Geenie Commerce får du nettbutikken integrert med flere kjente økonomisystem. Vi har allerede integrasjonene på plass og man kan velge mellom flere ulike systemer. La omsetningen fra nettbutikken bokføre seg selv, spar kostnader hos regnskapsfører og frigjør mer tid til butikkdrift.

Manuell punsjing av regnskap, lagerføring og faktura er nå historie ved å velge Geenie Commerce. Nå er nettbutikken koblet direkte opp mot regnskapsprogrammet, noe som gir mer tid til å jobbe med kundene. Løsningen hindrer også menneskelige feil som ofte kan oppstå ved manuelle prosesser. De fleste ønsker ikke å bruke unødvendig mye tid på administrative oppgaver, men heller bygge eget brand og business.

 

 

Det er lurt å kunne bruke mesteparten av arbeidstiden på å få inn nye kunder i stedet for å punsje fakturaer og regnskapstall. En annen fordel er at kundene får en raskere ordreoppfølging, dessuten sparer man store beløper på å få tallene ferdig inn hver dag i regnskaps-systemet. Det betyr at man har et oppdatert regnskap uten at noen prosesser må gjøres manuelt. Bordet er dekket med automatikk.

økonomi og crm integrasjoner for nettbutikk

Regnskap, CRM og nettbutikk i ett

Tripletex PowerOffice Go Uni Micro Visma Business Uni Economy Visma Global Visma.net Microsoft Dynamics 365 Microsoft Dynamics NAV 24SevenOffice