Sosiale medier OLD!!

Vi hjelper deg å finne nye kunder, utvide følgerbasen å bygge kundelojalitet tilpasset din verdikjede.

Utnytt sosiale kanaler og selg Omnikanalt

Med 1,7 milliarder brukere av sosiale medier får du muligheten til å selge dine produkter Omnikanalt der målgruppen din til enhver tid befinner seg. Lær mer om brukernes kjøpsmønser og samle demografiske data som gjør det enklere å konvertere dine følgere om til nye trofaste kunder.

Instagram

I følge Instagram benytter 70% av verdens shoppings-entusiaster seg av “Instagram Shopping”. 87% av kundene sier at påvirkerne har inspirert dem til å kjøpe produkter. Med Instagram Shopping kan vi gjøre det på to måter:

1). Vi kan lage en egendefinerbar butikk på Instagram der din målgruppe kan handle direkte inne på din bedrifts-profilside. Butikken vil være synkronisert med varelageret til nettbutikken og vil regnes som konvertering fra din følgerbase på IG. *Kunden markerer produkter og kjøper direkte fra Instagram shopping butikken.

2).Vi kan styre din følgerbase på din bedrifts-profil inn til nettbutikken ved visninger på f.eks; nyeste trender, shop the look, eller konkrete produkter. *kunden forblir fremdeles i appen selv om den ruter trafikk inn til siden. På den måten sikrer vi at hvis kunden faller ut av siden din kan den enkelt gå inn igjen.

Facebook Messenger

I følge Facebook kan du øke konvertering med 43% ved å ta i bruk Messenger som en del av din “marketing reach-out”. I messenger kan du dele dine produkter direkte og fremme et sterkere kundeforhold. Verdien ved bruken er at din potensielle målgruppe blir kontaktet av deg med et personlig budskap som utføres “1-til-1.

 • Geenie Commerce har ferdig satte kundereiser som vi vet øker konvertering.

 • Vi bruker data fra analytics til å formulere anbefalinger gitt til rett målgruppe.
 • Facebook Shops

  Tilpass din fb-shops butikk til din nettbutikk og finn de rette kundene. Geenie Commerce er sømløst integrert slik du kan skreddersy egne kolleksjoner med varegrupper fra lageret ditt for å hjelpe kundene med å oppdage flere av produktene dine. Her kan du fint administrere butikken på tvers av kanalene der shoppingopplevelsen blir tilpasset både Instagram og Facebook på ett sted.

  Pinterest

  Pinterest er en av de desidert største plattformene innen sosiale medier som blir utelukkende brukt for å finne varer, produkter og trender til inspirasjon. Med Geenie Commerce gir vi deg en enestående flyt med Pinterest der du kan liste hele din produktkatalog i løpet av noen få minutter.

 • Du kan legge til produkter automatisk på Pinterest-tavlene dine.

 • Hver “pin” inneholder en direkte lenke til produktet i Geenie Commerce.

 • Hold full kontroll på konverteringsgraden via Pinterest da hver og en “pin” har en sporingskode.
 • Snapchat

  Hvis du besitter en relativ ung målgruppe mellom 16-36 år. Anbefaler vi deg å komme i gang med en av de mest interaktive appene på markedet. I Snapchat kan du opprette en kobling til din Geenie Commerce når den er i bruk av potensielle kjøpere.

 • Velg de produktkategoriene du ønsker å fremvise venner av venner.

 • Lag et unikt Filnavn til Snapchat-feeden din og skreddersy din produktkatalog.

 • Benytt ulike call to action oppsett og filter.
 • Nettbutikk integrasjoner for sosiale medier

  Sosiale medier og nettbutikk i ett

  Instagram Facebook Facebook Messenger Facebook Shops Pinterest Snapchat

  Slide Økt lønnsomhet på nett? Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.