Skap relasjoner med Live Chat

Vis tilstedeværelse for dine kunder med full integrert Live Chat med tilhørende meldingsplattform for direkte kundehenvendelser og support. Oppnå flere fornøyde kunder, avklarte problemstillinger, og mer produktssalg som igjen resulterer i økt gjennomsnittlig ordreverdi.

Live Chat er en service-plattform som forenkler kundereisen ved enkle grep. Det bidrar til å engasjere flere besøkende, øke salgspotensialet, og ikke minst øke kundetilfredsheten. Berik det visuelle i nettbutikken din med den mest moderne chat funksjonen på markedet. Live chat ikon-vinduet synliggjøres på hver enkel side slik at det blir lett for dine kunder å nå ut ved eventuelle hindringer eller spørsmål.  Lag valgmuligheter for dine kunder med ulike tematikker og typiske spørsmål som skaper enkle handlingsalternativer og som eliminerer handelsbarrierer.

Med Live chat funksjonen kan du aktivere sporingsinnstillinger som lar deg få innsikt i handlevognsdetaljer under en kundessamtale. Fremvisning av produktdetaljer, handlekurv og historikk er til for at du skal kunne bistå dine kunder effektivt. Nå ut til usikre kunder som har fylt opp handlevognen og unnlatt utsjekk med tidsdefinerte chat-meldinger, slik at du kan motivere de til å gjennomføre kjøpet. Gjennomfør flere samtaler samtidig, automatiser med standardiserte svar, og ivareta flere forespørsler av gangen slik at du kan henvende deg i etterkant hvis du ikke befinner deg på nett.

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.