Shop The Look

Gjør det enkelt for dine kunder å velge produkter passer sammen. Med funksjonen «Shop the Look» får kundene oppleve en mer dynamisk handelsopplevelse ved å fremvise flere varer på en produktside. Få mersalg ved å komplimentere kundenes produktvalg med tilhørende varer.

Markedet har endret seg enormt de siste 3 årene, der «shop the look» funksjonen har utmerket seg i statistisk kjøpsatferd. Det å fremvise komplette trender eller sammensatte varer er blitt betydelig viktig når det kommer til det å påvirke kundenes beslutningsprosess. Zalando er et godt eksempel på en aktør som har benyttet denne funksjonen som en av de første på markedet, og oppnådd enorme veksttall grunnet en mer gjennomført strategi med komplette oppsett. Stadig flere nettbutikker tar i bruk denne funksjonen for øke mersalg.

Med «shop the look» kan kundene velge de produktene de selv ønsker av den sammensatte looken. Det kan utformes en felles visning som gir inspirasjon og ideforslag, og bidrar til at det er enklere å visualisere et potensielt sluttresultat. Alt er fremvist på en og samme side, og forenkler muligheten for å velge hele looken om de måtte ønske det. Kundene kan velge bl.a sin klesstørrelse, fargevariasjoner etc. Med denne funksjonen inspireres kundene til å handle mer når de først er på siden din.

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.