Ønskelister, gavekort og rabattkuponger

Ønskelister, gavekort og rabattkuponger er salgsutløsende funksjonalitet som Geenie Commerce tilbyr som standard i nettbutikkløsningen. Bruksområdene er mange og bare kreativiteten setter en stopper for hvordan du kan trigge aktivitet og mersalg ved bruk av disse verktøyene.

Med Geenie Commerce sin ønskelistefunksjon er det mulig å tilføye produkter til en ønskeliste for dine kunder. La kundene merke sine favoritter blant dine produkter, som lagres på kundens brukerkonto når kunden er logget inn i nettbutikken. Med Geenie Commerce er det også mulig for kunden å redigere ønskelisten og sende en link til seg selv eller andre. Kjekt å dele med familie, venner og bekjente. Foreldre kan se hvilke produkter barna peker seg ut, for deretter å dele med venner, søsken, besteforeldre også videre.

Som en service kan Geenie Commerce også gi de aktuelle kunder beskjed om en fovoritt er satt ned i pris, eller om varen har kommet tilbake på lager etc. Gavekort er alltid en klassiker og hører med til varesortementet, mens rabattkoder løser ut triggere og bidrer til mer trafikk og salg i din nettbutikk. Med gavekort og egendefinerte rabattkuponger kan du drive salget i nettbutikken akkurat slik man ønsker det. Finn din beste strategi og utnytt mulighetene med Geenie Commerce. Det er flere varianter og tilnærminger på dette området.

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.