Om Oss

Geenie Commerce er nettbutikk-leverandøren som leverer innovativ netthandel med fokus på ekte, nære og ærlige relasjoner

We do what we love, and we love what we do.

01.
Verdier, kommunikasjon og kundenærhet
For oss er hver enkelt kunde viktig enten om du er en liten eller større aktør. Vi bryr oss uansett, der vårt største mål og insentiv er å bli din støttespiller med engasjement og tillit. Vi ønsker å gi våre kunder de enkle og enestående verktøy som gir de nødvendige fortrinn og merverdi. , dele flittig fra vår kunnskap og erfaring innen varehandel generelt og netthandel opparbeidet med lang tid i bransjen. fra våre erfaringer og kunnskap opparbeidet over lengre tid , erfaring og fartstid innen varehandel generelt bransjen Vi tror på det å finne de rette elementene i en konkret slagplan som passer din forretningside og målgruppe uavhengig av budsjett.
02.
Konsept og løsninger
Med en gjennomtenkt kundereise og en smidig checkout har du grunnmuren til dine vekstambisjoner som vil være det mest essensielle for å kunne skape høy konvertering. Med oss kan du være trygg på at du får de fremste e-handels ekspertene i landet med fokus på kvalitet og vekst-resultater. Med Geenie Commerce sine vekst-formler, kan vi hjelpe deg med det vi vet fungerer. Uansett hvilken forretningsidé du har, vil våre “Geenie´s” kunne sette deg og din nettbutikk på kartet før du vet ordet av det, og åpne dørene for det som omtales for “verdens største handlegate”.
03.
Merkevaren "Geenie"
Merkevaren “Geenie” kommer fra assosiasjonen til ordet “genius”, i tillegg til figuren “Genie” fra Aladdin som er til for å oppfylle ønsker. Geenie Commerce er derfor dyrket frem som en fremtidsrettet nettbutikk-plattform med et "genialt" økosystem for alle retailere som ønsker å oppnå det lille ekstra. Hos oss er nettbutikkens buzz-funksjonalitet kombinert med våre Geenie´s(medarbeidere) og verdier som er nøkkelen til å skape kvalifiserte resultater.
04.
Fulldyrket norsk leverandør
Vi er en fulldyrket norsk leverandør som gjør det trygt og enkelt for deg som sluttkunde å vite hva du kan forvente. Vi tror på en transparent tilnærming og tilbyr relasjon ansikt til ansikt med lokal tilstedeværelse og rådgivning som vi vet utgjør forskjellen og differansen. Kunnskapen ligger hos oss i relasjon med deg. Med fokus på å være en kunnskapsbase og sparringspartner for våre kunder, hjelper vi deg med å oppfylle din visjon og bringe det til live med kvalitetsbevisste resultater.
a
a

Bli en partner

Vi snakker gjerne med deg som potensiell partner. Vi bygger tette relasjoner med partnere som kan bidra til merverdi, besparelse og vekst for våre kunder. Kanskje har vi de rette synergiene som kan gi vinn-vinn situasjoner for dere, oss og våre kunder.

Kom igang
link webon with the apps

Butikker over hele norden stoler på oss

Miles Per Hour Hegdehaugens Jernvarehandel Fu*k jante Mondi XploSafe

Vårt DNA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

a
a

Morbi posuere varius eros, sed convallis condimentum pretium non sed metus.

Kommunikasjon, tilstedeværelse og engasjement.

Donec pretium commodo ante commodo sem volutpat eget vestibulum id mollis.