Kundelojalitet og lønnsomhet

Ta tilbake kontrollen med Geenie Commerce og tilby fremtidsrettet og tilrettelagt netthandel med fokus på kundelojalitet.

Knytt kunden tettere til brystet

Trofaste og lojale kunder er nøkkelen til stabilitet og vekst. Mange bedrifter tror feilaktig at så lenge de bare har gode produkter og tjenester så kommer kundelojaliteten av seg selv. Med Geenie Commerce får du tilgang til et effektivt lojalitetsprogram hvor du kan identifisere, følge opp og selge mer til de kundene som mest sannsynlig blir langsiktige kilder til økt omsetning for din butikk.

Gi tilbake til de trofaste

Med Geenie Commerce kan du enkelt ta vare på dine kunder med eksklusive medlemsrabatter og lojalitetspoeng. La dine kunder tjene poeng fra sine første kjøpshandlinger. La kunden opparbeide fordelsrabatter etter hvor mye de handler, deler og leser. Operer med bronse, sølv og gullnivå og definer dine VIP kunder.

Personifisering av produktnyheter og innhold

I dagens marked hvor kunden til stadighet overlesses med en mengde tilbud, produktnyheter og generelle impulser, er det viktigere enn noen gang å kunne tilby relevant innhold som vekker interesse og fører til handling. Med Geenie Commerce er det mulig å tilpasse og personifisere innhold basert på kundens kjøpshistorikk og kundeprofil som resulterer i høyere konverteringsgrad.

Fysisk og digtal handel hånd i hånd

Med Geenie Commerce kan du tilby kundefordeler og lojalitetspoeng på tvers av nettbutikk og fysisk butikk. Kunden ønsker kanskje å utløse et gavekort eller en tilgodelapp på tvers av nettbutikk og fysisk butikk og vil gjerne sjekke hvor mange oppsparte lojalitetspoeng en har tilgode.

SMS og nyhetsbrev

Geenie Commerce har løsningen for deg som ønsker en standardisert og smidig løsning for SMS og e-post utsendelse. Du kan sende nyhetsbrev, kampanjer, kundefordeler og informasjonsmeldinger til et stor antall kunder. Tilpass og skreddersy innholdet ditt basert på kjøpshistorikk og kundens interesser, enkelt og kraftfullt.

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.