Guide: WordPress/Elementor Endre Innhold på Nettside

1. WordPress Sider

Etter at du har logget inn i WordPress, gå til Sider i menyen på venstre side. Her kan du finne alle sidene på nettstedet ditt. Endre kun tekstinnhold og bilder i eksisterende seksjoner. Ikke legg til nye sider eller gjør større endringer på struktur uten vår godkjenning.

2. Rediger med Elementor

For å endre innholdet på en side, finner du siden du vil endre og trykker "rediger med elementor" under siden du vil endre på. Du vil da bli tatt med inn på selve nettsiden for å redigere innholdet.

3. Finn bilde-seksjon

Finn bildeseksjonen du vil endre på, og trykk på den blå firkanten oppe til høyre når du holder musepekeren over seksjonen.

4. Velg bilde

Gå til menyen på venstre side, trykk "velg bilde" under "image" og velg bilde fra mediabilbioteket eller last opp en ny fil.

5. Velg bilde fra mediabibliotek

Velg bildet du vil bruke fra mediabilbioteket eller last opp en ny fil. Trykk deretter "Sett inn medi" nede til høyre.

6. Finn tekst-seksjon og endre tekst

Finn tekstseksjonen du vil endre på, og trykk på den blå firkanten oppe til høyre når du holder musepekeren over seksjonen. Gå deretter til menyen på venstreside og endre teksten i tekstfeltet. Vær obs på at noen seksjoner kan se annerledes ut i menyen til venstre.

7. Oppdater siden

Når du har gjort endringene du ønsker og dobbeltsjekket at alt ser greit ut, trykker du den grønne knappen "Oppdater" nede til venstre. Dersom noe ikke er som det skal eller du har gjort en feil, trykker du IKKE på denne knappen, lukker fanen og gjentar steg 1 og 2.