Guide: WooCommerce Introduksjon

1. Hva er WooCommerce?

WooCommerce er en e-handelsplattform for WordPress. Det gjør det enkelt å selge produkter eller tjenester online ved å legge til en butikk til et eksisterende WordPress-nettsted. WooCommerce har et bredt utvalg av funksjoner for å håndtere produkter, ordrer, betalinger, skatter og frakt, og gir også støtte for tredjepartsutvidelser og integrasjoner med andre verktøy. Dette gjør WooCommerce til et populært valg for små og mellomstore bedrifter som vil starte e-handel. I Geenie bruker mange av våre kunder WooCommerce som løsning til sin nettbutikk, og ofte er det synkronisert med et eksternt kassasystem i sin fysiske butikk.

2. WooCommerce i WordPress

Etter at du har logget inn i WordPress, finner du WooCommerce i menyen til venstre.

3. Generelle innstillinger

For å se de generelle innstillingene i din WooCommerce nettbutikk, går du til WooCommerce -> Innstillinger.

4. WooCommerce produkter

Produktene i din WooCommerce nettbutikk finner du ved å trykke på “Produkter” i menyen på venstre side.