Guide: WooCommerce Rabattkuponger

1. Gå til Markedsføring meny

Etter at du har logget inn i WordPress går du til Markedsføring i sidemenyen til venstre og trykker deretter på rabattkuponger.

2. Endre eller legg til Rabattkupong

Oversikten viser eksisterende rabattkuponger. Velg rabattkuponger som kan reidgeres eller vi trykk legg til ny oppe til høyre.

3. Velg type rabatt og størrelse

Når vi får opp kupongdata, er første steg de generelle innstillingene hvor du velger type rabatt og størrelse. Under nedtrekkfeltet "rabattype" kan du velge mellom tre typer:
1. Prosent-rabatt
2. Fast handlekurvsrabatt med beløp
3. Fast produktrabatt med beløp
Skriv inn kupongbeløpet eller størrelsen på rabatten.

4. Sett bruksbegrensninger

Under kupongdata og bruksbegrensninger kan du velge minimum eller maksimum sum for bruk av kupongen eller spesifisere spesielle produkter og produktkategorier som må være i handlekurven for at kupongen skal slå inn.

5. Sett bruksgrenser

Neste steg under kupongdata har det lignende navnet bruksgrenser, men dette gjelder begrensinger på hvor mange ganger kupongen kan brukes, begrense antall produkter i handlekurven det skal gjelde for eller hvor mange kuponger som kan innløses per bruker.

6. Publiser/oppdater

Når alle innstillingene for rabattkupongen er satt, skriver du inn eller genererer en kode kundene kan bruke for å få rabatt. Deretter trykker du publiser eller oppdater på høyre side.