Guide: WooCommerce Fullføre Ordre

Innholdsfortegnelse for guide: WooCommerce fullføre ordre

Innhold

1. Gå til WooCommerce meny

Etter at du har logget inn i WordPress går du til WooCommerce i sidemenyen til venstre og trykker deretter på ordre.

2. Velg ordre

I ordreoversikten trykker du på ordren som skal behandles.

3. Fullfør ordre

For å godkjenne og fullføre ordren, klikk på nedtrekksfeltet under «Status» og velg «fullført».

4. Oppdater status

Klikk så på «Oppdater» knappen til høyre for å oppdatere status.
OBS: Hvis ordren er betalt via Dintero, så vil det komme opp et notat i «ordre notater» feltet om betalingen er fanget eller ikke. Hvis det skulle oppstå feil, gjenta punkt 3 og 4 om et par minutter.