Guide: WooCommerce Discount Rules

1. Gå til WooCommerce meny

Etter at du har logget inn i WordPress går du til WooCommerce i sidemenyen til venstre og trykker på «Woo Discount rules».

2. Legg til nytt valg

Når du er inne i Woo Discount rules trykker du på «Add new rule»

3. Velg navn og type

Skriv inn et beskrivende rabatt-navn i navnefeltet og velg rabattype under "Discount type".

4. Filtrer og finn tags

Under seksjonen Filter velg "Tags" og "In List". Her kan du søke for å vise relaterte produkt-tags og velge fra listen.

5. Velg rabatt

Under seksjonen Discount. Velg "percentage discount" for å sette rabatten i prosent. Her har vi satt "50" for en 50% rabatt. Avkrysningsboksen under skal stå tom.

6. Lagre regler

Trykk på "Save and Close" knappen øverst på siden for å lagre reglene du har satt så langt.

7. Gå til innstillinger

Etter at endringene er lagret, klikk på "settings" fanen.

8. Bygg database index

Etter at siden er lagret må vi bygge database index, slik at salget vises i butikken. Gå nederst på siden og finn rabatten du nylig laget fra listen i søkefeltet. Klikk deretter på knappen "Save and Build Index".

9. Lagre endringer

Etter at indexen er laget og du har fått "ok" melding. Klikk på "Save changes" knappen i bunnen.