Guide: WooCommerce Delvis Retur av Ordre

1. Gå til WooCommerce meny

Etter at du har logget inn i WordPress går du til WooCommerce i sidemenyen til venstre og trykker deretter på ordre.

2. Velg ordre

I ordreoversikten trykker du på ordren som skal behandles.

3. Finn produkter for delvis retur

Scroll ned til produkt oversikten i ordren og klikk på «Tilbakebetaling» knappen nede til venstre.

4. Velg og rediger produkter i ordre

Nå endrer seksjonen seg og nye tekstbokser dukker opp på ordrelinjene. Skriv inn antall produkter som skal returneres per linje i tekstboksen for antall. Over boksen vises ordrelinje før retur.

5. Gjennomfør refusjon

Dobbeltsjekk at antallet er riktig og klikk på knappen «refunder gjennom Dintero» for å refundere ordren automatisk via Dintero, eller velg «Refunder manuelt» kun hvis Dintero retur feiler eller det er en faktura ordre. Da må du selv sørge for at pengene blir returnert. Deretter blir du spurt om du er sikker på at du vil returnere varene. Klikk «OK» for å godkjenne. Vent til returen blir behandlet.

6. Behandling av refusjon og status

Hvis refusjonen går gjennom uten problemer vil du se at ordren er oppdatert med retur linjer og beløp. Refusjonslinjer for hver refusjon vil vises under produkt-seksjonen med informasjon om hvem som returnerte når og beløpet som ble returnert.