Utviklet etter nordiske standarder

Geenie Commerce har en strategisk tilnærming til personvern og sikker drift og tar dette på alvor.

En trygg og behagelig handel

Geenie Commerce har innebygde funksjoner som gir en ekstra forsikring om at kundens personopplysninger behandles på riktig måte og i henhold til gjeldende lovverk. Det vil ligge et større ansvar hos oss ved behandling og sikring av disse kundedataene, samtidig som kunden be om sine data utlevert til enhver tid med det implementerte GDPR verktøyet.

Tilpasset dagens styrefalter

Geenie Commerce er responsivt der kundene dine beveger seg. Mer enn 50% av internettrafikken i dag inn til norske nettbutikker kommer fra mobiltelefonen. Geenie Commerce er naturlig nok tilpasset og optimalisert for bruk på alle de ulike flater. Plattformen inneholder en enkel og brukervennlig kampanjeadministrasjon med et bredt utvalg av ulike moduler som vil forenkle dine kampanje og rabattvisninger der responsivt design er en forutsetning - ikke et valg.

Universelt utformet

Målet med universell utforming er å gjøre samfunnet enklere å orientere og bevege seg i for så mange som mulig. Å klare seg selv og ta aktiv del i samfunnet blir for de aller fleste sett på som et viktig gode. Det er en menneskerett å få delta i samfunnet. Universell utforming er en måte å oppnå dette på. Gi brukene en universelt utformet handelsopplevelse med Geenie Commece. Lag bedre brukeropplevelser og styrk tilgjengeligheten.

En strategisk tilnærming til drift

I Geenie Commerce har vi en strategist tilnærming til drift og vedlikehold. Våre løsninger er driftet i et spesialisert Wordpress miljø hvor sikkerheten er satt i førersetet. Med markedets beste Wordpress beskyttelse mot ondsinnet programvare og DDOS angrep tilbyr vi stabile, raske og sikre driftsløsninger for våre kunder.

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.