Full oversikt i ett dashboard

Et fullverdig og kraftig alt-i-ett dashbord som gir deg konkret innsikt i salgsstatistikk, lagerbeholdning og trafikkfrekvens, med design- og content-builder for innholdsproduksjon. Få full kontroll på din virksomhetskritiske data i et felles dashbord med design elementer og fleksibilitet til å enkelt flytte rundt på visninger med drag & drop.

Det har aldri vært enklere å drive en nettbutikk. Få alt samlet på et sted i et brukervennlig konsoll som gir solid informasjonsgrunnlag, og evne til å utrette endringer med hjelp av få tasteklikk. Du kan ta i bruk ferdige design elementer med drag & drop og redigere innhold direkte fra konsollet slik du ønsker å ha det. Med hjelp fra datagrunnlag og daglig statistikk kan du skreddersy tilrettelagte visninger som gir tydelige indikasjoner på hva som fungerer og ikke. Innen kort tid vil du kunne klare å identifisere salgstrakten i kundereisen, og oppnå god kontroll på salgstall og lager status for å predikere nye salgsmarginer.

I Geenie Commerce sitt brukervennlige dashbord  får du google analytics «nettbutikkens bestevenn» ferdig integrert med live monitorering av trafikktall, live oppdaterte salgstall med tilhørende lagerstatus innhentet direkte fra POS-systemet. Med egenskapene til analytics får du målt konvertering, som er en pre-definert handling der brukeren beslutter en form for interaksjon. Du vil få innsikt i hvordan brukere navigerer seg inne på siden, hvilke sider og kategorier som er best besøkt i løpet av en gitt tidsperiode for optimal drift. 

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.