Design enkelt med drag & drop

Med Geenie Commerce gir vi deg fullstendig kreativ frihet over din nettbutikk og det i sanntid, så du kan bringe din visjon til live med et bibliotek av maler og kraftige Geenie moduler.

Forskjellen på «billige» løsninger og en kraftfull løsning er ofte friheten og fleksibiliteten til å kunne få det akkurat slik man ser for seg, og slik man selv vil. Å kunne tilpasse og administerer innhold og rammeverk på en smidig og enkel måte med «dra og slipp» funksjonalitet er gull verdt og kraftfullt. Med Geenie Commerce har man nettopp denne muligheten og fleksibiliteten, uten at det går på bekostning av allerede satt funskjonalitet og utvikling, og endrer heller ikke prisbilde. Geenie Commerce gir deg friheten til å oppdatere og endre det du ønsker og flekisbiliteten til å gjøre prosessen enkel og morsom, en god balanse.

I Geenie Commerce lager vi alltid et profesjonalt uttrykk og design sammen med dere, basert på kundegruppen, input og inspirasjon fra dere som kunde. Selv etter at vårt profesjonelle design og uttrykk er satt kan man utvide med uttallige stilmaler og nye seksjon, og tilpasse sidene i takt med behov og utvikling i markedet. All erfaring tilsier at man etterhvert ønsker frihet til spesialtilpassninger og det er det tilrettelagt for i Geenie Commerce. Våre verktøy er utformet for enkelt å løfte kundens kunnskap, for læring underveis og utvikling av ferdigheter, uten at det er behov for teknisk erfaring eller bakgrunn.

Økt lønnsomhet på nett?

Våre Geenie's er e-handels eksperter som er her for å oppfylle din visjon og bringe den til live gjennom et strategisk oppsett tilpasset din verdikjede og forretning. Ta et skritt mot flere trofaste kunder og velg Geenie Commerce som din neste nettbutikk.